Nem lehet leírni milyen nagy izgalommal töltött el amikor a repülőre szálltunk Párommal – aki elkísért –  és megérkezünk Párizsba.

Elfoglaltuk a szállásunkat egy nagyon klassz szállodában, és irányt vettünk a fordított Piramishoz eljutni… Ott találkoztunk Adriánával (Galéria tulajdonosa), aki a többi Művésztársamat bemutatta nekünk és megbeszéltük a további teendőket….

Megtudtam, hogy Párizsban Louvre Carrousel fordított üvegpiramisa alatt évente kétszer rendezik meg a Salon Art Shopping művészeti kiállítást és vásárt.

Most 2017. június 9. van és 11-ig fog tartani.

Nagyon sok, legalább 600 képzőművész és galéria mutatkozott be a világ minden tájáról, hogy kapcsolatokat teremtsen, megismertesse műveit.

A helyszínen még jobban éreztem azt a felemelő, mámorító érzést ami körbe lengte ezt a pár napot amíg ott voltunk. Fantasztikus dolog, hogy részt vehettem ezen a nemzetközi kiállításon, mint festőművész.

Nagyon sok tapasztalatot, és kapcsolatokat szereztem Párom segítségével (aki a marketing managerem) a kiállító  Galériákkal és Művészekkel egyaránt.

Bepillantást nyertünk, hogyan működik egy ilyen a vásár a  megnyitásától egészen a zárásig.

Boldogsággal tölt el, hogy lehetőséget kaptam a következő kiállításon való részvételre, ami nagyon nagy megtiszteltetés , és fantasztikus lehetőség számomra. Köszönöm!

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This