Nemrég fantasztikus dolog történt velem, a Facebook egyik oldalán „véletlenül” rátaláltam Adriana-ra, akinek Bécsben van egy Művészeti Galériája. Gondoltam egyet és felvettem vele a kapcsolatot E-mailen. Majd több levélváltást követően, telefonon is tudtunk beszélgetni. Egyik alkalommal meghívtam őt Budapestre az otthonunkba, hogy nézze meg a festményeimet …

Hamarosan ellátogatott hozzánk és személyesen is tudtam vele találkozni (2017. március 25.). Ahogy megismertem Őt, egy fantasztikus, közvetlen, aranyos, nyitott személyiség, akivel egyből megtaláltuk egymással a rokonszenvet. Beszélgetésünk alkalmával megtudtam tőle, hogy egy művészeti és kulturális menedzser, egy szakértő és kurátor a művészeti projektekben, több mint 10 éves vezetői tapasztalattal.

Nagyon megtetszettek neki a festményeim, látott bennem fantáziát és felajánlotta, hogy segít nekem elkészíteni a portfóliómat. Majd 2 két elteltével kaptam tőle egy E-mailt  – gondolta, hogy örülnék egy Meghívónak a világ legnemesebb kiállítására Párizsban a LOUVRE-ba – mert megkedvelt és látott bennem tehetséget, ezért megadja nekem ezt a lehetőséget.

Elárulom, hogy ennél nagyobb megtiszteltetést még soha nem kaptam, és ezzel a nemes gesztussal valósul meg a gyermekkori álmom, hogy egyszer az életben eljussak a LOUVRE-ba és ott legyen egy kiállításom!

A dátum: 2017.06.09 – 2017.06.11.

Fantasztikus dolognak tartom, és boldoggá tesz, hogy képviselhetem hazámat Párizsban a LOUVRE-ban….!

Pin It on Pinterest

Share This