Az idők folyamán megismerkedtem az energiagyógyászat tudományának több ágával, ahol mesteri fokozatot értem el. Ennek eredményeképpen a festményeimet ötvözöm az energiával mellyel különlegessé, teljesen egyedivé tudom tenni. Így jön össze egy helyre az energiagyógyászat és festészet, s teljesítik ki egymást, tökéletes egésszé.

Művészetem: energiagyógyászat és festészet

Időközben kialakítottam a saját stílusomat, a hagyományos festészet mellett megalkottam egy új ábrázolási módot, melyet elneveztem 3D Tér-pont technikának. Festményeimben egyre többször megjelenítem ezt az új technikát, vegyítve a hagyományos festészettel és a fotó-realisztikus ábrázolási móddal.

Mivel nagyon szeretem az elegáns ékszereket, úgy gondoltam jó lenne látni a festményeimen is csillogó köveket. Ennek eredményeképpen megszülettek a híres Swarovski kristályokkal díszített festményeim. Örömömre szolgál a színekkel játszani, melyekkel az érzelemvilágomat jobban ki tudom kifejezni.  A színek is nagyon erős hatást gyakorolnak a testre, lélekre és a szellemre.

Amikor alkotok ugyanolyan csatornaként működök az Univerzum és a festményem között, mint amikor energiával gyógyítok.

A művem elkészülte során a pozitív energiák belekerülnek a festményeimbe, mintegy belekódolódnak.

Ahogy nézzük a képeket aktiválódnak bennük ezek az energiák, rezgésük felemeli tudatunkat, ha szükség van rá beindítják bennünk a gyógyulási folyamatokat.

Amikor egy festményemet szemléljük, feltöltődünk a kép által kibocsátott energiával. Attól függ, hogy mit ábrázolnak a festmények, azok az energiák aktiválódnak. A hegyvidéket ábrázoló tájképeimnél a magabiztosság és a stabilitás növekszik bennünk. A naplementét, tengert, vízesést ábrázoló festményeimnél a béke, a nyugalom érzése talál ránk. A tüzet-vulkánt, szerelmet ábrázoló képeknél a tűz, és a szenvedély energiája aktiválódik bennünk. A különleges, spirituális jellegű festményeimnél szellemi energiával töltődünk fel. A szőlőt, bort, virágokat ábrázoló csendélet, és a Swarovski kristályos festményeim látványa az öröm, a boldogság érzését válthatja ki bennünk. Ugyanakkor az otthonom Budapest csodálatos épületeit ábrázoló, panorámás festményeimnél a föld energiája hat ránk.

Összességében az általam festett szimbólumok, a színek és a belőlük áradó pozitív energia együttesen jótékonyan hatnak a kép Tulajdonosára.

Pin It on Pinterest

Share This